(Poistunut julkaisusta)

LVI-kärkimies, (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Consortia Finland Oy on vuonna 2013 perustettu ja on erikoistunut ilmastointitöihin pääkaupunkiseudun alueella. Laajensimme palveluntarjontaa LV-puolelle 2016 tarjoten asiakkaille monipuolista osaamista saman katon alta. Keväällä 2017 palveluntarjontaa vahvistamaan aloitimme sähköurakoinnin. Nykyään tarjoamme LVIS talotekniset palvelut, sekä 24h kiinteistöhuoltopalvelut sopimusasiakkaille.

Consortia hakee nyt kauttamme suorarekrytointina kokenutta LVI-kärkimiestä itsenäiseen työhön.

Työtehtäviin kuuluvat vaihtelevasti asennus sekä huoltotyöt saneerauskohteissa. Töitä on sovittu jo useille vuosille eteenpäin, joten kyseessä on pitkäaikainen ja vakituinen työ. Työkohteet ovat pääosin pääkaupunkiseudun alueella vaihtelevissa työympäristöissä.

Edellytämme LVI-alan koulutusta ja vähintään 5 vuotta työkokemusta saneeraus- ja uudisrakennuskohteista. Tarvitset myös b-ajokortin ja oman auton käyttöösi sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Toivomme suomen kielen osaamista sekä ammattimaisen ja motivoituneen otteen työhön. Ideaaliehdokas pystyy viemään työmaan päätökseen ihan alusta loppuun ja kommunikoimaan sujuvasti työmaan rakennuspuolen kanssa. Hän huomio yksityiskohdat hyvin ja on mahdollisesti kokemusta hitsaamisesta ja lämmitykseen liittyvistä työtehtävistä.

Tarjoamme tehtävään kilpailukykyisen palkkauksen sekä asianmukaiset työvarusteet ja työkalut.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja Consortia Finland Oy:lle.