LVI-kärkiasentaja
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt LVI-kärkiasentajaa YIT Talon Tekniikkaan pääkaupunkiseudulle!

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”​ 

Oletko rehti ja määrätietoinen tiiminvetäjä, joka nauttii, kun saa koko porukan tekemään hommia hyvällä meiningillä? Tule LVI-kärkiasentajaksi YIT:lle!

LVI-kärkiasentajana toimit putkiasennusryhmän vetäjänä työmaalla. Osallistut asennustöihin ja vastaat aikataulun laadinnasta ja seurannasta yhdessä työnjohdon ja muiden asennusryhmien vetäjien kanssa. Vastaat oman ryhmäsi laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden saavuttamisesta. Teet myös tavarantilauksia työmaille.

Miksi YIT?

YIT Talon Tekniikka Oy on 42MEUR liikevaihdollaan yksi suurimmista toimijoista Suomen linjasaneerausmarkkinassa. Rakennusprojektit eivät onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Meillä viihdytään pitkään töissä ja porukka on erittäin motivoitunutta. Panostamme henkilöstöön erilaisten virkistystapahtumien lisäksi myös kouluttautumismahdollisuuksilla.

Haluamme, että jokainen saa äänensä kuuluviin ja tästä huolehditaan säännöllisillä kehityskeskusteluilla, henkilöstökyselyillä ja erittäin avoimella keskustelukulttuurilla. Työyhteisömme on kannustava ja meillä on hyvä ilmapiiri.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, jos osaat ratkaista ongelmia ja työskentelyotteesi on järjestelmällinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kanssasi on mukava työskennellä.

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa talotekniikka-alan koulutusta/osaamista, oma-aloitteisuutta, vastuullista asennetta työhösi ja kykyä ohjata asennusryhmäsi muiden henkilöiden työtä. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta lvi-kärkiasentajan tehtävistä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, lisätietoja antaa työpäällikkö Jarno Kaarre, puh. 044 705 6149 (arkisin klo 8-16).

Hae tehtävään 25.6.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme! Luemme hakemuksia jatkuvasti koko hakuajan ja teemme valintoja heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot