(Poistunut julkaisusta)

LVI- ja kylmäsuunnitelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2019

Haemme Ouluun, Kemiin, Tampereelle tai Helsinkiin teollisuuden
LVI- JA KYLMÄSUUNNITELIJAA

Toimit suunnittelutiimimme jäsenenä, jossa tehtävänkuvaasi kuuluvat LVI-suunnittelun eri tehtävät kaivos-, metsä-, kemian-, energia-, lääke- ja elintarviketeollisuuden asiakkaidemme toimeksiantojen parissa kotimaassa ja ulkomailla.

Jos haluat kehittyä koko toimialalle tärkeiden kysymysten ratkaisijaksi ja työskennellä erittäin hyvähenkisessä huippuammattilaisten yhteisössä, tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet. Me kuuntelemme rohkeitakin visioita ja ratkaisuehdotuksia. Asetamme riman korkealle, mutta samalla varmistamme, että työntekijöillämme on kaikki edellytykset tavoitteiden saavuttamiseksi.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen peruskoulutus ja lisäksi sekä ammatillista osaamista että aiempaa näyttöä vastaavista tehtävistä. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja ilmaista itseäsi selkeästi, tarvittaessa myös englannin kielellä.

Arvostamme erityisesti:

 • Kokemusta teollisista LVI-ratkaisuista ja tekniikoista
  • kuten ilmanvaihto, jäähdytysjärjestelmät, pölynpoistot, lämmöntalteenotto ja prosessien energian hyödyntäminen
  • Lisäksi, prosessiviemäreiden, puhdastilojen ja muiden tuntemus on eduksi
  • TAI Teollisuuden kylmätekniset järjestelmät ja prosessit, kuten absorptiokoneet
 • Aiempaa suunnittelukokemusta alalla yleisesti käytetyllä suunnittelujärjestelmällä (MagiCAD) ja/tai valmiutta omaksua uusien ohjelmistojen käyttö
 • Kehittämishakuista ajattelutapaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Soveltuvuutta tiimityöskentelyyn, asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
 • Muiden modernien CAD- ja toimistosovellusten käyttötaitoja

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 31.8.2019 mennessä.