(Poistunut julkaisusta)

LVI-insinööri
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Joensuun LVIS-Konsultit Oy tuottaa LVIS-asiantuntijapalveluita Joensuun seudun rakennuskohteissa. Palvelemme konsultoinnin, valvontatyön ja urakoinnin saralla niin uudiskohteissa kuin saneerauksissa. Asiakasryhmämme ulottuu taloyhtiöistä ja asuinrakennuksista aina yhteiskunnalliseen sektoriin kuten terveyspalveluihin erikoistuneisiin yrityksiin. Haluamme taata asiakkaillemme ammattitaitoisinta talotekniikan asiantuntijapalvelua. Siksi vahvistamme osaamistamme ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökunnan avulla sekä panostamme heidän kouluttamiseensa ja hyvinvointiin.


Haemme asiakkaallemme Joensuun LVIS-Konsultit Oy:lle LVI-INSINÖÖRIÄ Joensuuhun.

Työskentelet itsenäisesti asiakkaidemme projektien, työnjohdon sekä tarjouslaskennan parissa.

Odotamme sinulta LVI-insinöörin (tai LVI-teknikon) koulutusta ja KVV-pätevyyttä sekä soveltuvaa kokemusta alan työtehtävistä. Eduksesi katsomme suunnitteluosaamisen (CAD) ja kustannustietoisuuden. Tarvitset työssäsi Office-ohjelmia, erityisesti Wordia ja Exceliä. Lisäksi luemme eduksesi työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukoulutukset. Tarvitset työssäsi myös omaa autoa.

Työntekijänä olet tavoitteellinen, motivoitunut ja vastuuntuntoinen sekä ymmärrät eri toimintojen vaikutuksen kokonaisuuteen. Keskityt työssäsi asiakkaan tarpeisiin ja tyytyväisyyteen sekä valvot ja ylläpidät laatua ja tuottavuutta. Työskentelet systemaattisesti, järjestelmällisesti ja täsmällisesti, mutta sinulta löytyy myös joustavuutta.


Tarjoamme sinulle:

- Hyvän Tekijä -Yhtiöiden kokonaisuuden - talotekniikka ja rakentaminen saman konsernin sisällä
- Monipuolisen työn jokaisen työntekijän huomioivassa työyhteisössä
- Työterveyspalveluihin liittyvät vakuutukset
- Toimivat puitteet työn tekemiseen, mm. asianmukaiset työvälineet, työvaatetus


Palkkasi määräytyy työkokemuksen mukaan ja voit esittää palkkatoiveen hakemuksen jättämisen yhteydessä. Työehdot pohjautuvat talotekniikka-alan toimihenkilöiden TES:een ja työaikasi on 37,5 h/vko.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Rekrytoinnista vastaa Go On Joensuu, mutta työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa.


Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun yksikönjohtaja / HR-päällikkö Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-16), satu.pirhonen@go-on.fi