(Poistunut julkaisusta)

LVI-Insinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

LVI-Insinööri

Haemme Elcoline Constructionille kokenutta LVI-insinööriä vastaamaan tarjouslaskennasta ja työmaiden LVIA-asennusten hoidosta yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Työtehtävät pitävät sisällään myös asiakasyhteydenpitoa, neuvotteluita, työmaakäyntejä kohteissa sekä sähköisten järjestelmien käyttöä. Toivomme hakijalta teknisen puolen insinöörikoulutusta sekä työkokemusta suunnittelusta sekä suunnitteluohjelmien käytöstä. Hakijalle eduksi luetaan kokemus KVV-vastaavan tehtävistä sekä asennustyöntekijöiden resurssoinnista.

Arvostamme aiempaa osaamista ja työkokemusta LVI-suunnittelusta ja/tai vastaavista tehtävistä sekä alan verkostoissa. Pystyt toimimaan luontevasti erilaisissa asiakasrajapinnoissa ja sinulla on hyvät sosiaaliset- ja yhteistyötyötaidot sekä paineensietokyky. Työ on luonteeltaan monipuolista ja itsenäistä, joten luotettavuus ja oma ajankäytön hallinta korostuvat. Työtä voi tehdä tarvittaessa joustavasti tarjouslaskennan osalta myös etätyönä.

Perehdytys tehtävään tapahtuu pääosin Pyhäjoen tehtaalla, osittain myös Leppävirralla.

Elcoline Group tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin mm. metsä-, metalli, ydinvoima- ja rakennusteollisuuden parissa.

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaan työntekijäksi sopimuksen mukaan. Jätäthän hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävään antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.