(Poistunut julkaisusta)

LVI-insinööri
Boliden Kokkola

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Vahvistamme toimintaamme hakemalla

LVI–insinööriä

Onko sinulla jämäkkä työote, hyvät organisointitaidot ja kyky viedä asioita eteenpäin? Tule meille LVI-insinööriksi!


Tehtävät
Toimit työnsuunnittelijana tehtaan kiinteistöteknisissä kunnossapitotehtävissä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistötekniikan jatkuva kunnonvalvonta, minkä lisäksi vastaat kunnonvalvonnan kehittämisestä ja teet sitä koskevia pitkän aikavälin suunnitelmia.

Tilaat kiinteistöteknisiä kunnossapitotöitä sekä urakoitsijoilta että tehtaan omilta kunnossapitotiimeiltä ja toimit tilaamiesi töiden valvojana. Hoidat kunnonvalvonnan ja kunnossapitotöiden raportoinnin sujuvasti osana työtehtävääsi.

Liikut sujuvasti tehdasympäristössä ja teet tiivistä yhteistyötä tehtaan eri osastojen, tiimien ja urakoitsijoiden kanssa. Olet osa infrastruktuuriin erikoistunutta kunnossapitotiimiä ja osallistut aktiivisesti sen toiminnan kehittämiseen.


Koulutus ja vaatimukset
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa kiinteistötekniikan alalta. Aiempi työkokemus kiinteistötekniikan alalta lasketaan eduksi.

Tarvitset työssäsi hyvää suomen ja englannin taitoa. Olet palveluhenkinen ja valmis pitkäjänteiseen kehittämistyöhön. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kuunnella asiakkaan tarpeita.

Tervetuloa teollisuuden näköalapaikalle!
Tarjoamme sinulle suuren yhtiön edut, mielenkiintoiset työtehtävät ja hyvät mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava työyhteisö.

Odotamme, että jaat perusarvomme (innokkuus, vastuullisuus ja sitoutuminen) ja osallistut aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön kehittämiseen. Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat ovat meille ensisijaisen tärkeitä.