(Poistunut julkaisusta)

LVI-insinööri
Lahden kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Työavain: 190267
Hakuaika alkaa: 3.9.2018
Hakuaika päättyy: 21.9.2018 15.00
Palkka: TS:n mukainen
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: 3.12.2018 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Lahden Tilakeskus on kunnallinen taseyksikkö, jonka tehtävänä on huolehtia kaupungin omistamasta toimitilakannasta, sen teknisestä kunnosta ja arvosta, tuottavuudesta, tehokkaasta käytöstä ja kehittämisestä sekä järjestää asiakaslähtöisesti kaupunkiorganisaatiolle palvelutuotannon tarpeisiin tarkoituksenmukaiset toimitilat ja niihin sovitut kiinteistöpalvelut.

Tule LVI-INSINÖÖRIKSI Lahden Tilakeskukseen 3.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

LVI-insinöörinä vastaat sovittujen investointihankkeiden LVIA-rakennuttamis- ja valvontatehtävistä sekä LVIA-suunnittelun ohjauksesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu oman vastuualueesi taloteknisten järjestelmien ylläpidon koordinointi sekä osallistuminen kohteiden talotekniikan kehittämistyöhön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teknisessä oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu LVI-insinöörin tutkinto sekä riittävä kokemus LVIA-tekniikasta kokonaisuudessaan. Kokemus talotekniikan rakennuttamis- tai ylläpitotehtävistä, alan tietojärjestelmistä sekä kuntotutkimus -ja energiakatselmustoiminnasta katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemusta ja asiakaspalvelukykyä sekä tietojärjestelmien käyttöä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3.340.21 €/kk ja sen lisäksi maksetaan mahdolliset TS:n mukaiset työkokemuslisät.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta ja 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 21.9.2018 klo 15.00.

Yhteystiedot

Kiinteistöpäällikkö Jouni Arola puh. 050 559 4227
sähköposti: etunimi.sukunimi@lahti.fi

http://www.lahti.fi

https://www.lahti.fi/tietoa-lahdesta/kaupungin-organisaatio/lahden-tilakeskus