LVI-insinööri Vaasan Lämpöeristys Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019Työn kuvaus:
  Vaasan Lämpöeristys Oy on perustettu vuonna 1990 ja on alueellaan luotettava sekä monipuolisia palveluita tarjoava metallialan yritys. Yritys sijaitsee Lintuvuoressa Mustasaaressa. Vuosien varrella yrityksen toiminta on laajentunut. Yritys tuottaa teollisia palveluja kuten eristystöitä, ilmastointitöitä, keraamisten tyynyjen valmistusta ja ohutlevy- ja hitsaustöitä.
 
Etsitkö työurallesi uutta haastetta? Haluaisitko tehdä vaihtelevaa ja vastuullista työtä lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa luotetaan työntekijöihin? Etsimme asiakasyrityksellemme Vaasan Lämpöeristys Oy:lle LVI-insinööriä monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävänkuvaan. Toimit menestyvän ja kasvavan perheyrityksen avainroolissa toimitusjohtajan toisena kätenä, ja saat työssäsi sekä vastuuta että vapauksia. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valittu henkilö työllistyy kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.
 
Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta eli LVI-talotekniikan insinööritutkintoa (AMK). Muukin koulutus voi sopia, jos sinulla on työkokemuksesi kautta kertynyt vahva alan osaaminen. Tarvitset työssäsi teknisten piirustusten lukutaitoa ja myös kaupallista ymmärrystä mm. tarjousten laskentaa varten. Englanninkielen taito on hyvä olla sillä tasolla, että pystyt kommunikoimaan sujuvasti kirjallisesti asiakkaiden suuntaan ja ymmärrät teknistä sanastoa.
 
Työ on vaihtelevaa ja vaatii ongelmanratkaisukykyä sekä sosiaalisia taitoja. Toivomme sinun olevan persoonana positiivinen ja tiimityötaitoinen. Arvostamme yrittäjämäistä asennetta ja halua osallistua ja auttaa tarvittaessa kaikenlaisissa tehtävissä. Vastuullisen työn vastapainoksi saat paljon vapauksia, joustoa työnantajan puolelta, vaihtelevat työpäivät ja ammattitaitoisen tiimin täyden tuen. Sinut perehdytetään huolellisesti tehtäviisi.
 
Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää Adeccon nettisivujen kautta 17.3.2019 mennessä. Liitä mukaan CV, hakemus ja palkkatoive. Kaikki yhteydenotot työpaikkaa koskien Adeccon henkilöstökonsultille Susanna Kytöharjulle, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Insinööri


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236404
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa