(Poistunut julkaisusta)

LVI-insinööri Vaasan Lämpöeristys Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Vaasan Lämpöeristys Oy on perustettu vuonna 1990 ja on alueellaan luotettava sekä monipuolisia palveluita tarjoava metallialan yritys. Yritys sijaitsee Lintuvuoressa Mustasaaressa. Vuosien varrella yrityksen toiminta on laajentunut. Yritys tuottaa teollisia palveluja kuten eristystöitä, ilmastointitöitä, keraamisten tyynyjen valmistusta ja ohutlevy- ja hitsaustöitä.

 

Haluaisitko tehdä vaihtelevaa ja vastuullista työtä lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa luotetaan työntekijöihin? Etsimme asiakasyrityksellemme Vaasan Lämpöeristys Oy:lle LVI-insinööriä monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävänkuvaan. Toimit menestyvän ja kasvavan perheyrityksen avainroolissa toimitusjohtajan toisena kätenä, ja saat työssäsi sekä vastuuta että vapauksia. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valittu henkilö työllistyy kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

 

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta eli LVI-talotekniikan insinööritutkintoa (AMK). Tehtävään sopii myös vastavalmistunut insinööri. Muukin koulutus voi sopia, jos sinulla on työkokemuksesi kautta kertynyt vahva alan osaaminen. Tarvitset työssäsi teknisten piirustusten lukutaitoa ja tarjouslaskentaosaamista. Englanninkielen taito on hyvä olla sillä tasolla, että pystyt kommunikoimaan sujuvasti kirjallisesti asiakkaiden suuntaan ja ymmärrät teknistä sanastoa.

 

Työ on vaihtelevaa ja vaatii ongelmanratkaisukykyä sekä sosiaalisia taitoja. Toivomme sinun olevan persoonana positiivinen ja tiimityötaitoinen. Arvostamme yrittäjämäistä asennetta ja halua osallistua ja auttaa tarvittaessa kaikenlaisissa tehtävissä. Vastuullisen työn vastapainoksi saat paljon vapauksia, joustoa työnantajan puolelta, vaihtelevat työpäivät ja ammattitaitoisen tiimin täyden tuen. Sinut perehdytetään huolellisesti tehtäviisi.

 

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää Adeccon nettisivujen kautta 21.4.2019 mennessä. Käsittelemme hakijoita myös hakuajan kuluessa, joten nyt ei kannata aikailla hakemuksen jättämisen kanssa. Liitä mukaan CV, hakemus ja palkkatoive. Kaikki yhteydenotot työpaikkaa koskien Adeccon henkilöstökonsultille Susanna Kytöharjulle, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.