(Poistunut julkaisusta)

LVI-INSINÖÖRI Turkuun
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Haemme asiakkaallemme Turkuun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työhön osallistuvaa LVI-INSINÖÖRIÄ.

Tehtävät:

Erilaiset teknisiin kiinteistöpalveluihin liittyvät työtehtävät akselilla Turku-Rauma-Pori. Töihin kuuluvat mm. LVISAJ-järjestelmien hoito ja huollot, ilmanvaihtokanavien kuvaukset ja puhdistukset. Alussa työhön kuluu suorittavia/työhön osallistuvia tehtäviä. Tavoitteena on kokemuksen kasvettua yletä toimihenkilöksi. Aluksi vuokratyöntekijänä, josta toimeksiantajan omille kirjoille.

Edellytykset:

- tehtävään soveltuva koulutus lvi-insinööri (esim. talotekniikka). Myös vastavalmistunut insinööri käy.

- kyky kirjalliseen raportointiin

- reipas ote työhön, oma-aloitteisuus sekä kyky toimia itsenäisesti sekä ryhmässä

- tarjouslaskenta-, suunnittelu-, rakennusautomaatio- ja jäähdytyslaiteosaaminen sekä englannin ja ruotsin kielen suullinen sekä kirjallinen taito katsotaan eduksi.

Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi  ja liitä mukaan ajantasainen CV:si/ ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Kaukomies, p. 044 412 4366.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.