LVI-insinööri, kesätyö
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
Etsimme asiakkaallemme kesäksi LVI-insinööriä. Voit olla vielä alan opiskelija tai vastavalmistunut ja haluat kehittää osaamistasi alalla. Tarjoamme monipuolisen työn alan suuressa yrityksessä pääkaupunkiseudulla. Pääset työskentelemään koulutustasi vastaavien tehtävien parissa ja oppimaan alan ammattilaisilta. Lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset oppimaan alan todellisilta ammattilaisilta. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa erilaiset projektin hallintaan liittyvät tehtävät ja pääset kesän aikana tekemään muun muassa työnjohtajien kesälomatuurauksia. Työtehtäviisi eivät kuulu asennustehtävät työmaalla, vaan pääset tekemään koulutustasi vastaavia töitä.

Tarjoamme


* Ammattitaitoisen perehdytyksen työhön
* Mahdollisuuden pidempiaikaiseen työhön tulevaisuudessa
* Kokeneen ja ammattitaitoisen työporukan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Työnjohdolliset tehtävät yhdessä työnjohtajien kanssa
* Projektien hallintaan ja seurantaan liittyvät tehtävät
* Työnjohtajien kesälomien sjjaistaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävään haetaan alan opiskelijaa tai nuorta osaajaa, joka haluaa kehittää osaamistaan. Olet itsenäinen työskentelijä ja et pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Asiakkaiden kanssa toimiminen ei ole sinulle ongelma ja työskentelet sujuvasti myös heidän kanssaan.

Etsimällämme henkilöllä on:


* LVI-insinöörin koulutus tai opiskelet alaa parhaillaan
* Sujuva suomen kielen taito
* B-ajokortti
* Kokemusta työelämästä


Eduksi katostaan, mikäli sinulla on kokemusta työmaalla työskentelystä, puhut sujuvaa englantia tai mikäli sinulla on oma auto.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 3kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Putkiwuorion puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Putkiwuorio Oy on Arthur Wuorion vuonna 1934 perustama vesi-ja lämpöjohtoliikke. Muutaman työntekijän yritys on kasvanut vuosikymmenten aikana tunnetuksi ja luotetuksi LVI-alan kokonaispalveluja tarjoavaksi yritykseksi. Nykyään noin 65 työntekijää työllistävän Putkiwuorio Oy:n liikevaihto on vuositasolla noin 15 miljoona euroa. Putkiwuorio Oy:n on edelleen Arthur Wuorion jälkeläisten omistuksessa. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja heidän toimistonsa on Helsingissä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265725
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki