Lvi-insinööri, Espoon rakennusvalvontakeskus
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2021

Haemme LVI-insinööriä tekniseen yksikköön

Espoon rakennusvalvonnan LVI-insinöörinä pääset näkemään aitiopaikalta Suomen toiseksi suurimman kaupungin huiman kasvuvauhdin. Työ on hyvin monipuolista. Valvomme hankkeita pientaloista suuriin liikekeskuksiin ja pääset seuraamaan miten ne etenevät luonnosvaiheista valmiiksi. Työssäsi ja Topten-rakennusvalvontojen yhteistyön avulla näet koko alan teknisen
kehityksen. Virka on vakituinen.

Tehtävässä huolehdit oman alasi suunnittelun ja rakentamisen viranomaisvalvonnasta ja päätät teknisistä rakennusluvista sekä työnjohtajista. Toimit myös alueryhmän ja jatkuvan valvonnan teknisenä asiantuntijana. Työssä yhdistyvät monipuolisesti toimistotyö sekä liikkuminen omien vastuualueiden työmailla. Tehtäväkokonaisuutta voidaan muokata
valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.


Työpaikan nimi:
Espoon rakennusvalvontakeskus

Työaika:
36 h 15 min/vko

Palkkaus: 3630,42 €/kk + mahdollinen työkokemuslisä (TS 13§)

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta LVI-suunnittelusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyviä yhteistyötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä avoimuutta hyödyntää uusia toimintamalleja ja digitaalisia työkaluja. Luemme eduksi kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taidon.

Rakennusvalvontakeskus huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä valvomalla rakentamista koskevien säännösten noudattamista. Keskus ohjaa ja neuvoo rakentamisessa, sekä edistää laadukkaan ja kestävän rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä. Keskus käsittelee rakentamista koskevat luvat ja valvoo rakentamista, rakennettua ympäristöä ja kaupunkikuvaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459190
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo