LVI-huoltopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Satakunnan alueelle asiakaspalveluhenkistä LVI-huoltopäällikköä. Etsitkö siis työtä, joka tarjoaa mahdollisuuden määritellä itse työaikasi ja vapauden hoitaa työsi silloin, kun sinulle ja asiakkaalle sopii? Meillä pääset osaksi ammattimaista ja nuorekasta tiimiä, jossa sinulla on vapaus ja vastuu työstäsi sekä nautit esimiehesi luottamuksesta.

Huoltopäällikkönämme johdat omaa LVI-tiimiäsi kustannustehokkaasti ja toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa vastaten nimetyistä asiakkuuksista. Tehtäviisi kuuluvat myös pienprojektien tarjouslaskenta ja myynti. Asiakaskohteina mm. liiketila-, koulu-, teollisuus- ja toimistokiinteistöjä.

Meille on tärkeää, että onnistut ja viihdyt työssäsi. Pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle säännöllistä koulutusta, liikuntaetuja, omat työterveyspalvelut sekä kilpailukykyisen palkan lisäksi ansaitset tuloksiin sidotun bonuksen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja tästä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tutustu huoltopäällikköömme Villeen: https://www.youtube.com/watch?v=rR5OCXY6GCw&feature=emb_title. 

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy jo muutaman vuoden työnjohtokokemusta. Olet palveluhenkinen ja luontaisten hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta pystyt kommunikoimaan selkeästi niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille. Katsomme eduksi tehtävää tukevaa koulutusta (esim. LVI insinööri/-teknikko) ja ehdottomasti halua tarjota parasta palvelua asiakkaillemme!

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.2.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Arto Vehmanen, p. 050 390 2181 tai arto.vehmanen@caverion.com. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot