LVI-huoltopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2021

Hei sinä kiinteistötekniikan osaaja! Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut ammattilainen? Tällöin olet hakemamme huoltopäällikkö ja me Caverionilla haluamme sinut meille töihin!

Meillä Caverionilla on tärkeää oman osaamisen kehittäminen ja ammattitaidon ylläpitäminen. Monipuolisiin henkilöstöetuihimme kuuluukin mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tarjoamme myös haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin, joka tukee matkaasi alan huippuosaajaksi. Caverit ovatkin meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin, käytössäsi ovat mm. laaja terveyshuolto sekä liikuntaedut. 

Ydintehtävänä huoltopäälliköllä on vastuu Lapin yksikön Keminmaan toimipisteen LVI-töistä korjaus- ja huoltokohteissa sekä muissa alueen teollisuus- ja liikerakennus kohteissa. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu:

·         LVI-töiden työnjohto

·         tarjouslaskenta

·         asiakastyö

·         organisointi ja valvonta

·         toimiminen asentajatiimin esihenkilönä

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on asiakassuhteiden ylläpito. Hyötyä onkin myyntihenkisyydestä ja hyvien vuorovaikutustaitojen omaamisesta. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Toimit mielelläsi osana tiimiä mutta taivut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Lisäksi päällikkötehtävässä olet luontainen johtaja, sekä omaat kiinnostusta työporukan toiminnan suunnitteluun ja koordinointiin.

Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta jonkin verran aikaisempaa kokemusta sekä alan tehtävistä, että esihenkilötyöstä ja tarvittavaa teknillistä koulutusta (LVI teknikko/insinööri). 

Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään viimeistään 31.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Seppo Mäki p. 0400 394 347. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi  #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot