(Poistunut julkaisusta)

LVI-huoltopäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Me olemme huomisella töissä.

 

Etsimme nyt Rovaniemen taloussalueelle

 

LVI-HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi vastaat päivittäisen työn organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta asiakassopimuksen mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu päivittäisen asennus- ja huoltotoiminnan johtaminen, esimiestehtävät, asiakastyö, palveluiden myynti sekä toiminnan kehitys yhdessä kollegojen kanssa. Tehtävässä vastaat myös työturvallisuudesta.

 

Odotamme sinulta LVI-insinöörin tai LVI-teknikon tutkintoa, monipuolista kiinteistöteknistä ymmärrystä sekä kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella ja pystyt ratkaisemaan kiperimmätkin tilanteet ripeästi yhdessä muun organisaation kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä ja viihdyt esimiehen roolissa. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen ja työn missä todella pääset vaikuttamaan sekä kehittämään ammattitaitoasi! Työsuhde-etuihimme kuuluvat lakisääteistä laajempi työterveyshuolto sekä sairauskassa ja tuemme työssä jaksamista erilaisilla vapaa-ajan toimikuntien vuosittaisilla kannatusmaksuilla. Luotsaamme sinua uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

 

L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme ja ole huomisella töissä!

  

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 19.1.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Jani Oksalalta, p. 050-4710084, arkisin klo 15-16 välillä.