(Poistunut julkaisusta)

LVI-huoltopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Oletko kiinteistötekniikan osaaja? Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaatko supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut ammattilainen? Tällöin olet hakemamme huoltopäällikkö ja me Caverionilla haluamme sinut meille töihin!

Meillä Caverionilla on tärkeää oman osaamisen kehittäminen ja ammattitaidon ylläpitäminen. Tässä huoltopäällikön tehtävässä pääset kouluttautumaan halutessasi lisää, sillä Me yhdessä tuemme sinun matkaasi alan huippuosaajaksi. Työcaverit ovat myös isossa osassa, sillä haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin, jonka kanssa työpäivät kuluvat sujuvasti.

Ydintehtävänä huoltopäälliköllä on vastuu Mikkelin toimipisteen LVI- töistä korjaus- ja huoltokohteissa sekä muissa alueen teollisuus- ja liikerakennus kohteissa. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu:

  • LVI-töiden työnjohto
  • tarjouslaskenta
  • organisointi ja valvonta
  • toimiminen asentajatiimin esimiehenä

Tässä tehtävässä hyötyy myyntihenkisyydestä ja hyvien vuorovaikutustaitojen omaamisesta. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Toimit mielelläsi osana tiimiä mutta taivut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Lisäksi päällikkötehtävässä olet luontainen johtaja, sekä omaat kiinnostusta työporukan toiminnan suunnitteluun ja koordinointiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta alalta ja LVI- insinöörin koulutusta.

Hae tehtävään 31.7.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Kari Pitkänen p. 040 772 2436. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1