(Poistunut julkaisusta)

LVI-huoltopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme nyt sinua kokenut LVI- alan ammattilainen! Mielenkiintoiset projektit ja huipputiimi odottaa sinua, hae heti!

Tehtävässä vastaat tarjouslaskennasta, myynnistä ja pienprojektitöiden tuloksellisesta johtamisesta, sekä oman asentajatiimin esimiestehtävistä. Sovellat osaamistasi LVI-projektien työnjohtajana ja osaat esittää asiakkaalle vaihtoehtoisia toteutusratkaisuja. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, joka hoitaa niin valtakunnallisia asiakkuuksia kuin paikallisia. Työporukan henki on hyvä ja monipuolisia töitä riittää.

Tulet työskentelemään monipuolisissa kohteissa ja mukavasti haastavissa työtehtävissä. Meillä pääset osaksi työskentelemään läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Sinulla on käytössäsi nykyaikaiset ja laadukkaat työvälineet sekä työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Viihdyt tehtävässä erinomaisesti jos sinulla on:

  • hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne
  • kykyä luoda puitteet hyvälle yhteistyölle.
  • halu innostaa muita ja saada tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.
  • itsenäinen ja tavoitteellinen työskentelytapa
  • ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä

Olet LVI- alan ammattilainen ja sinulla on valmiudet / pätevyydet toimia LVI- projektien työnjohtajana. Kokemuksesi olet saanut saneerausprojektien parista ja omaat myös kokemusta esimiesasemassa toimimisesta sekä SAP toiminnanohjausjärjestelmästä. Tehtävässä menestyt useamman vuoden LVI- alan kokemuksella ja tehtävään soveltuvalla teknisellä koulutuksella (LVI- insinööri/- teknikko).  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Sami Pasi puh. 050 390 1741. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 16.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.