(Poistunut julkaisusta)

LVI-Huoltopäällikkö (KVV-pätevyys), suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Kasvun tueksi haemme nyt asiakasyrityksellemme palvelukseen kokenutta LVI-huoltopäällikköä Helsinkiin!

Asiakasyrityksemme on pohjoismainen talotekniikka-alan Pohjoismaiden johtava ja kasvava asennus- ja palveluyritys.

Tehtävän kuvaus

Tulet työskentelemään esimiehenä 10 hengen asentaja-tiimille. Vastuullasi on sekä asiakkaiden että asentajien tukeminen ja ohjaaminen teknisten haasteiden parissa. Toimit työmaavalvojan roolissa ja yhteyshenkilönä asiakkaiden suuntaan, sekä suunnittelet ja resursoit itsenäisesti tiimisi päivittäistä työtä kohteissa. Lisäksi vastaat projektin talouden osalta esim.tarjouslaskennasta.

Hakijan profiili

Hakemamme henkilö on kiinnostunut talorakennusalasta, innostunut oppimaan uutta ja tulee toimeen helposti erilaisten ihmisten kanssa. Asenteesi on raudan luja, ja teet mielelläsi asioita myös itse; et vain suunnittele muiden puolesta. Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa LVI teknikko/insinööri sekä voimassa olevaa KVV-pätevyyttä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä LV-projektien sekä huolto- ja korjaustöiden johtamisesta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän alan johtavassa asennus- ja palveluyrityksessä. Tehtävässä pääsee haastamaan itseään, josta organisaatio myös palkitsee työntekijöitänsä lämpimästi onnistumisista. Työyhteisössä vallitsee tekemisen meininki, ihmiset ovat työhönsä sitoutuneita ja ammattitaitoisia ja yleinen henki rennon kaverillinen. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.