LVI-huoltopäällikkö, Caverion, Pori
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2021
Asiakasyrityksemme Caverion etsii nyt joukkoonsa oppimishaluista ja itseohjautuvaa LVI-huoltopäällikköä Porin seudulle! Tehtävässä pääset työskentelemään teollisuusympäristössä, kerryttämään monipuolista kokemusta LVI-huoltoprojekteista sekä kehittymään itsenäiseen rooliin osana asiantuntevaa tiimiä. Jos sinulla on hieman aiempaa kokemusta asennustyöstä, tehtävään soveltuva LVI-insinöörin koulutus ja intoa kehittyä alan ammattilaiseksi, hae paikkaa pian - etenemme prosessissa pikaisella aikataululla!
KUVAUS
LVI-huoltopäällikkönä tulet työskentelemään teollisuuden huoltoprojekteissa niin asiakasrajapinnassa kuin tiiviisti yhteydessä asentajien ja työnjohtajien sekä muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtävänäsi on huolehtia resursoinnista projektikohteisiin, tehdä materiaalihankintoja ja tarjouslaskentaa sekä huolehtia yhteydenpidosta asiakkaisiin. Suuri osa työnteosta tapahtuu kentällä asiakasyritysten teollisuusympäristössä. Kohteet sijaitsevat Satakunnan alueella, joten työpäivät ovat liikkuvia ja edellytämme tehtävässä ajokorttia.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja tukea osaavalta tiimiltä
* Tilaisuuden päästä oppimaan suurissa teollisuusprojekteissa
* Hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projektien resursointi
* Materiaalihankinta ja tarjouslaskenta
* Asiakasyhteydenpito sekä kommunikointi sisäisten sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (LVI-insinööri / teknikko)
* Aiempaa kokemusta asennustehtävistä
* B-ajokortti
* Sujuva suomen kielen taito sekä hyvä kirjallinen englannin kielen taito


Eduksi katsomme SAP-osaamisen.

Työntekijänä olet:


* Yhteistyö- ja kommunikointitaitoinen
* Proaktiivinen ja itseohjautuva
* Nöyrä ja oppimishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Pori & Satakunnan alue
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjonta kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Caverion Oyj:n visio on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 Caverion Oyj liikevaihto oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 11 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Twitter: @CaverionSuomi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1456430
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori