LVI-HUOLTOASENTAJAA Kouvolaan
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2020

Vahvistamme Kouvolan yksikköämme


Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä


LVI-HUOLTOASENTAJAA Kouvolaan


LVI-huoltoasentajan tehtävässä tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme ja vastaat asiakkaidemme kiinteistöissä erilaisista huolto- ja asennustöistä, kuten ilmanvaihtokoneiden ja kiinteistöjen LVI-tekniikan ylläpitohuolloista, -korjauksista ja -asennuksista. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva LVI-alan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä mielellään useamman vuoden ajalta. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Kiinteistönhoitajan tutkinnon, työturvallisuus- ja tulityökortin katsomme eduksi. 

Työskentelet vastuullisesti ja tehokkaasti niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman työn organisointi ja aikataulujen hallinta ovat myös työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä.

Edellytämme myös B- ajokorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 7-15.30 välille, mutta odotamme joustavuutta mahdollisten ilta- ja viikonlopputöiden suhteen.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8 – 15.00 palveluesimies Marko Loponen puh. +358 44 765 7119 marko.loponen@rtkpalvelu.fi

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 31.1.2021.


Palveluesimies

Marko Loponen

+358 44 765 7119 

marko.loponen@rtkpalvelu.fi

Asentajankatu 6 45130 Kouvola

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1406835
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Marko Loponen (marko.loponen (a) rtkpalvelu.fi)
  • Puhelin: +358447657119
  • Sijainti: Kouvola, Kymenlaakso