(Poistunut julkaisusta)

LVI-huoltoasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 300 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Me olemme huomisella töissä.

 

Etsimme nyt Äänekoskelle

 

LVI-huoltoasentajaa

 

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat kiinteistöjen LVI-laitteisiin liittyvät huolto- ja kunnossapito työt sekä ennakkohuolto- ja asennustyöt. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30.

 

Odotamme sinulta LVI - alan koulutusta ja työkokemusta LVI-asentajan monipuolisista tehtävistä huolto-, korjaus- ja asennuskohteista. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin. Positiivista asennetta sinulta ei puutu ja erinomainen asiakaspalvelu on sinulle itsestäänselvyys.

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa porukassa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme sinua uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, työturvallisuuteen ja esimiestyön kehittämiseen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme ja ole huomisella töissä!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.3 mennessä, alla olevan linkin kautta. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Antti Nevalalta arkisin klo 8-16, puh. 050-5933509.