(Poistunut julkaisusta)

LVI -huoltoasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää LVI-HUOLTOASENTAJAA Jämsään.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässä toimit pääasiassa teollisuuden kiinteistöjen LVI- huollossa ja asennuksissa. Työt vaihtelevat huolto-, säätö- ja korjaustöistä aina IV- kanavistojen asentamiseen teollisuusympäristöissä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-15:30 välille. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.


Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävä edellyttää LVI- tai talotekniikka asentajan koulutusta ja useamman vuoden kokemusta teollisuuden LVI- asennustyöstä. Työssäsi tarvitset lisäksi voimassa olevan työturvallisuus- sekä tulityökortin, hyvää suomen kielen taitoa sekä ajokortin.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen, sekä työtehtävän, jossa on paljon mahdollisuuksia. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 30.1.2020 osoitteessa www.iss.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -