LVI-huoltoasentaja
Kotkamills Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Etsimme Kotkamills Oy:n keskuskorjaamolle LVI-huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit teollisuuden IV-huollossa erilaisten toimisto- ja prosessitilojen ilmanvaihtolaitteiden parissa. Työ pitää sisällään ennakkohuolto-, säätö- ja korjaustöitä.

Tehtävään valitulta edellytämme LVI- tai talotekniikka-asentajan koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta teollisuuden LVI- asennustyöstä. Tehtävä vaatii myös kiinteistöautomaatiojärjestelmien tuntemusta. Kylmälaitepuolen osaaminen sekä toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus on eduksi, muttei välttämätöntä. Tehtävässä tuuraat LV-asentajaa, joten toivomme kiinnostusta myös näihin tehtäviin. Kiinnostuksen ja osaamisen mukaan on mahdollista osallistua myös muihin kunnossapitotöihin.

Työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä positiivista asennetta työtä ja työyhteisöä kohtaan. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mahdollisuuksia kehittyä alalla.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 26.1.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Janne Koponen, työnjohtaja, 040 755 6215.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot