(Poistunut julkaisusta)

LVI-huoltoasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Etsimme ammattitaitoista LVI-HUOLTOASENTAJAA  tiimiimme Tampereelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin. 

LVI-huoltoasentajan tehtävässä vastaat monipuolisista huolto- ja asennustöistä, kuten ilmanvaihtokoneiden ja kiinteistön LVI-tekniikan huolloista, korjauksista ja asennuksista. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 7-15.30 välille, mutta toivomme joustavuutta mahdollisten ilta- ja viikonlopputöiden suhteen.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (talotekniikan perustutkinto) sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Katsomme eduksi kaasu- ja TIG-hitsaustaidon. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Tarvitset työssäsi myös suomen kielen taitoa, työturvallisuus- ja tulityökorttia sekä B- ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa työssä. 

Työhön valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä ja Talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimuksen mukaisen palkan. ISS Palvelut tarjoaa henkilöstölleen myös lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua sekä tukee hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla.

Hae tehtävään jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.12.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -