LVI-huoltoasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019
Haemme joukkoomme ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä LVI-HUOLTOASENTAJIA tiimiimme Lahteen.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

LVI-huoltoasentajana vastaat itsenäisesti monipuolisista LVI-laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustöistä asiakaskohteissamme Lahden alueella. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä, mutta satunnaiset viikonloppu- ja iltavuorot ovat mahdollisia. 

Toivomme hakijoilta 1-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä LVI-alan koulutusta sekä hyvää teknistä näkemystä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti kentällä, olet joustava, oma-aloitteinen ja ulospäin suuntautunut. Työskentelemme tiimissä, joten omaathan hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Tarvitset työssä myös ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön, hyvää suomen kielen taitoa sekä perustasoisia IT-taitoja. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskorti.

Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea/perustasoinen/laaja turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.3.2019. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240199
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti