(Poistunut julkaisusta)

LVI-huoltoasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä LVI-alan ammattilainen? Haemme nyt LVI-huoltoasentajaa asiakaskohteisiimme Oulun alueelle. Työskentelet monipuolisissa kiinteistökohteissa ja työpäiväsi täyttyvät putki- ja IV-asennuksista sekä pienkorjauksista ja huoltotöistä (vianhaku -> korjausehdotus -> korjaus), työkohteet sekä työtehtävät vaihtelevat hyvin paljon. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan koulutus ja vähintään kolmen vuoden työkokemus alan tehtävistä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä, sekä sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Juha Moilanen, p. 050 569 8110 tai sähköpostitse juha.moilanen@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

 

Hae tehtävää 31.8.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.