(Poistunut julkaisusta)

LVI-huoltoasentaja ja IV-asentaja
Suomen Talotekniikka Pieksä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018
Suomen Talotekniikka -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee yli 250 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Mikkelissä, Pieksämäellä, Mäntsälässä ja Helsingissä.

Toimintamme kasvaessa haemme Pieksämäen toimipisteeseen:

LVI-huoltoasentajaa ja IV-asentajaa

Edellytämme:
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Työkokemusta LVI-huoltotöistä ja/tai LVI-alan koulutusta
- Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta
- Suomen kielen taitoa

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
- Mukavan työympäristön ammattitaitoisessa tiimissä
- Hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Teemu Romunen p. 0440 348 466. Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi 18.11.2018 mennessä sähköpostilla teemu.romunen(at)suomentalotekniikka.fi