(Poistunut julkaisusta)

LVI-huoltoasentaja Hyvinkäälle
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Haemme nyt vastuunkantajaksi Hyvinkään sairaalan kiinteistönhoitotiimiin

LVI-HUOLTOASENTAJAA

Tehtävään kuuluvat mm. ennakkohuollot, asennukset ja vikakorjaukset sekä kiinteistöpäivystystehtävät. Tehtävä edellyttää LVI- alan ammattikoulutusta ja työkokemusta tehtäväalueelta. Teollisuuslaitoskokemus, ilmanvaihtolaitteistojen ja nykyaikaisten automaatiojärjestelmien tuntemus sekä yleisten tietojärjestelmien käyttötaito katsotaan eduksi. Arvostamme LVI alan ammattitutkinnon lisäksi asiakaspalvelutaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen isännöitsijä Samir Elhazzaz puh. 040 1447929 tai huoltomestari Matti Arike puh. 050 4276978. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 25.1 mennessä tästä.