(Poistunut julkaisusta)

LVI-eristäjä Kuopioon
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

LVI-Eristäjää Kuopioon 

Etsinnässä asiakkaallemme LVI-eristäjää Kuopioon. Asiakkaalla on työmaat pääsääntöisesti Kuopion alueella, mutta oman auton löytyessä myös reissupäiviä saattaa satunnaisesti tulla. Kohteet ovat ihan laidasta laitaan. Myös isompia kohteita olisi työlistalla.

Etsimme tekijää, jolla olisi valmiiksi repussa kokemusta vastaavista eristystöistä. Asiakas kyllä perehdyttää tehtävään, mutta perusteet ja tapa toimia työmaalla pitää olla jo valmiina. Odotamme, että pärjäät työmaalla hyvän perehdytyksen jälkeen suhteellisen omatoimisesti ja reippaasti, sekä saat aikaiseksi. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

TYÖTEHTÄVÄ: LVI-Eristäjä

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kuopio, 70110 

TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan. Värväämöllä töitä on tarjolla ympäri vuoden. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Oma auto on eduksi, mutta ei välttämätöntä
-Työturvallisuuskorttia
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit: 
-Timo Ojanen, 0504755057 tai timo.ojanen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan muissakin kuin työasioissa. Lue lisää: www.varvaamo.fi