(Poistunut julkaisusta)

LVI-Eristäjä, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2020

Oletko LVI-eristäjä vailla pidempiaikaista pestiä? Tervetuloa, meillä on tarjota sinulle hyvää työtä!

Etsimme nyt ammattitaitoisia LVI-eristäjiä Kuopion alueelle.

Odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta. Sinulle on jo kertynyt kokemusta pinnoitus ja putkieristyksistä laaja-alaisemmin, ymmärrät materiaalien mittaamiset, eri menetelmien kiinnittämiset aina päällystämisiin. Suureksi eduksi katsotaan LVI-alan koulutus.

Tarjoamme hyvän työporukan kannustavassa työympäristössä. Työ on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti ovat välttämättömiä.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.