(Poistunut julkaisusta)

LVI-asiantuntijoita
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Haemme LVI-alan osaajia eri puolille Suomea vaihteleviin ja monipuolisiin tehtäviin osaksi Kiwa Inspectan kasvavaa ja kehittyvää organisaatiota. LVI-asiantuntijana pääset käyttämään osaamistasi LVI-tekniikan tutkimus- ja tarkastustöissä yhdessä rakennusteknisten asiantuntijoiden kanssa.

LVI-tekniikan asiantuntijana toimit kiinteistöjen kuntotutkimusten ja korjaushankkeiden parissa. Tehtäväsi voi koostua osaamisesi, aiemman työkokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan kiinteistöjen kuntoarvioista, putkistojen, ilmanvaihdon ja sisäilmaston kuntotutkimuksista, energiakatselmuksista sekä korjaushankkeiden koordinoinnista ja valvonnasta. Meillä on erittäin laaja palveluvalikoima ja kattavasti mahdollisuuksia työuran eri vaiheissa oleville osaajille. Kokeneena asiantuntijana voit esimerkiksi olla mukana palvelujen kehittämisessä ja muotoilussa tai vasta-alkajana perehtyä tehtäviin alan asiantuntijoiden kanssa.  Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Tampere tai Turku.

Sinulla on tehtävään soveltuva LVI-alan koulutus, esim. insinööri tai DI. Aiempi kokemus putkistojen kuntotutkimuksista tai LVI-suunnittelusta/LVI-suunnitelmien parissa työskentelystä tarjoaa erinomaisen pohjan kiinteistöteknisiin tehtäviin. Kokemus rakennustyömailta ja rakennusalan yleinen tuntemus etenkin korjausrakentamisen puolelta katsotaan eduksi. Arvostamme LVIA-alan ja eri aikakausina LVIA-alalla käytettyjen teknisten ratkaisujen yleistuntemusta, LVIA-suunnitelmien sujuvaa lukutaitoa sekä talotekniikan, rakennusmääräysten ja sisäilma-alan tuntemusta. Käytät sujuvasti tavallisimpia käsi- ja sähkötyökaluja ja sinulla on intoa toimia kenttätöissä monenlaisissa työkohteissa. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa, matkustusvalmiutta Suomessa sekä intoa kenttätöihin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 20.8.2018.