(Poistunut julkaisusta)

LVI-asiantuntija/LVI-valvoja / VVS-specialist/VVS-kontrollant
Sweco PM

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko olla yksi edelläkävijöistä?

Haemme Vaasaan
LVI-ASIANTUNTIJA /LVI-VALVOJA TALONRAKENNUSPROJEKTEIHIN / VVS-SPECIALIST / VVS-KONTROLLANT TILL HUSBYGGNADSPROJEKT

Toimit talorakennushankkeiden LVI-asiantuntijana ja/tai -valvojana erilaisissa peruskorjaus- sekä uudisrakennushankkeissa. Työtehtäväsi ja hankkeesi räätälöidään oman kokemuksesi sekä soveltuvuutesi ja kiinnostuksesi mukaan. Olet yhteistyökykyinen, ratkaisuhakuinen ja motivoitunut kehittymään työssäsi. Haluat tarjota parhaan palvelun asiakkaillemme. Edellytyksenä on hyvä suomen kielen taito, mutta kykenet työskentelemään myös ruotsin kielellä. Arvostamme myös LVI-kustannusosaamista sekä sähkötekniikan hallintaa.

Tehtävään valittavan henkilön toimenkuva tarkentuu henkilön kokemuksen ja taustan perusteella.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme osaava ja reipashenkinen työyhteisö, jossa toimimme tilaajan luottohenkilöinä. Henkilökunnaltamme edellytämme palvelualttiutta, korkeaa työmoraalia ja hyvää yhteistyökykyä. Sweco PM Oy:n Talo Vaasan vahvuus on yhteensä 9 henkilöä.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

- alan koulutus (DI, insinööri tai teknikko)
- muutaman vuoden työkokemus rakennus- tai kiinteistöalalta
- osaat toimia itsenäisesti ja tuoda asiantuntemusta koko projektitiimin käytettäväksi

Lisätiedot ja hakeminen

Kysy lisää: Aluepäällikkö Joel Johansson, joel.johansson(a)sweco.fi, puh. 050 354 0802.

Hakuaika päättyy 12.3.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelos alla olevan hakupainikkeen kautta.