LVI-asiantuntija
Kauniaisten kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

Kauniaisten kaupungin Tilakeskus hakee LVI-asiantuntijaa täydentämään osaavaa porukkaamme kaupungin monipuolisissa ja mielenkiintoisissa rakennushankkeissa.

Tehtävänkuvasi on laaja ja pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin tehtäviin. Työohjelmaasi sisältyy suurempia investointeja, yllä- ja kunnossapitohankkeita sekä vuosikorjauksia. Kauniaisissa on käynnistymässä mm. koulu-, päiväkoti- ja energiatehokkuuden parantamiseen liittyviä investointihankkeita.

Tehtäviisi kuuluu rakennusten investointihankkeiden LVI-asiantuntijatehtävät, sinulle nimettyjen hankkeiden konsulttien ja urakoitsijoiden kilpailutukset, rakennuttamistehtävät LVIA-painotteisissa ja energiatehokkuushankkeissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu LVI-tekniikan ylläpidon organisointi, kiinteistöjen energiaseuranta, kiinteistöjärjestelmän ylläpito ja ylläpitokorjausten suunnittelu sekä töiden valvonta.

Toimit myös tarvittaessa rakennusvalvonnan virkatehtävissä tarkastusinsinöörinä ja LVI-suunnitelmien asiantuntijana.

Vakituisen viran pätevyysvaatimuksena on vähintään LVI-insinöörin ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto ja 3 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Kielitaidon osalta vähimmäisvaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä taito.

Viran palkkaus on teknisten sopimuksen mukainen ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot