(Poistunut julkaisusta)

LVI-asiantuntija
LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Nykyisen toimenhaltijan siirtyessä eläkkeelle etsimme

LVI-ASIANTUNTIJAA

ratkaisemaan jäsentemme työsuhde- ja toimialakysymyksiä sekä kehittämään kasvavaa toimialaa.

Sinulla on hyvät asiakaspalvelu-, viestintä- ja neuvottelutaidot. Palvelet jäsenyrityksiä muun muassa työehtosopimusasioihin, työsopimuslakiin, rakennusalan lainsäädäntöön ja pelisääntöihin sekä moninaisissa LVI-toimialaan liittyvissä kysymyksissä. Seuraat aktiivisesti alan muutoksia ja tarpeita sekä kehität jäsenpalveluita entistä tehokkaammiksi. Toimit erilaisissa työryhmissä ja luot verkostoja luontevasti. Pidät itseohjautuvasta ja ratkaisuhakuisesta työstä.

Odotamme sinulta työkokemusta LVI-alan yrityksestä ja/ tai toimialan yksityiskohtaista tuntemusta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, LVI-teknikko/insinööri, rakennusmestari (AMK) Talotekniikka/LVI, talotekniikan insinööri tai DI. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän, hyvän työskentelyilmapiirin ja osaavat kollegat. Tehtävä on näköalapaikka rakentamiseen ja sen edunvalvontaan. Pääset verkostoitumaan laajasti alan toimijoihin.

Arvostamme järjestö- ja kouluttajakokemusta sekä vahvaa sitoutumista toimialan avaintehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, varmimmin 7.8. klo 9-11 sekä 15.8., 20.8. ja 26.8. klo 14-16 välisenä aikana. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersin Nina Kuusinen, puh. 044 275 4654. Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets 1.9.2019 mennessä.