(Poistunut julkaisusta)

LVI-asiantuntija / -valvoja
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme nyt kahta

LVI-ASIANTUNTIJAA/-VALVOJAA

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme pääkaupunkiseudun alueella.

Kokeneempana asiantuntijana ja valvojana olet työskennellyt alalla vähintään 5-10 vuotta. Arvostamme erityisesti rakennuttamisen kokemustasi ja LVI-töitä olet valvonut mielellään jo useamman vuoden.

Nuorempana asiantuntijana voit olla vielä rakennuttajapuolen urasi alkuvaiheessa. Työkokemusta sinulle on kuitenkin kertynyt sitten koulusta valmistumisen ja se voi olla myös urakointi- tai suunnittelupuolen tehtävistä.

Sen, mihin hankkeeseen meillä lähdet mukaan, määrittää oma taustasi ja kiinnostuksen kohteesi. Voit startata meillä lyhyemmässä projektissa tai toisaalta päätyä osaksi monivuotista rakentamistarinaa, ehkä kumpiakin. Kokemuksesi mukaan voit työskennellä joko itsenäisesti tai osana isompaa projektitiimiä monipuolisissa rakennushankkeissa LVI-asiantuntijan/-valvojan roolissa. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua myös erilaiset muut asiantuntijatehtävät tilaajan edunvalvontatehtävissä, suunnittelun ohjauksessa ja hankekehityksissä.

Odotamme sinulta soveltuvaa LVI-alan koulutustaustaa sekä kiinnostusta asiantuntijaroolissa toimimiseen. Yhteistyötaitosi ovat hyvät toimiessasi eri osapuolten kanssa sujuvasti niin talon sisällä kuin eri hankkeissa toimivien muiden osapuolten kanssa. Hankkimasi alan pätevyydet ovat plussaa, mutta kannustamme lisäopintoihin myös työsuhteesi aikana.

Tule osaksi mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat ja auttavat työkaverit ympärillä sekä työskentelykulttuuri, jossa uskomme sinunkin viihtyvän. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi vaikka heti! Lisätietoja meistä ja tehtävistä antaa Talotekniikka- ja energiapalveluiden toimialapäällikkö Timo Heiskanen, puh. 050 414 4827. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”LVI-asiantuntija, PKS”.