(Poistunut julkaisusta)

LVI-asiantuntija (Lahti)
Lahti Aqua

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Lahti Aqua konserni on seudullinen vesihuoltoyhtiö, joka huolehtii 145 000 asukkaan ja elinkeinoelämän vesihuoltopalveluista Lahdessa, Nastolassa, Hollolassa ja Hämeenkoskella. Olemme seudun merkittävä ympäristötoimija panostaen veden tuotantoon ja yhdyskunnan sekä teollisuuden jätevesien puhdistamiseen. Meille on tärkeää taata asiakkaillemme toimintavarma vesihuolto sekä laadukas asiakaspalvelu. Näiden ohella korkea henkilöstötyytyväisyys on meille keskeinen tavoite toiminnan kehittämisessä. Vuonna 2017 Lahti Aqua konsernin liikevaihto oli noin 41 milj. euroa. Henkilöstöä konsernin palveluksessa on noin 100 henkilöä. Lahti Aqua konserni kuuluu Lahden kaupunkikonserniin. Lisätietoja www.lahtiaqua.fi

Haemme asiakasyrityksellemme Lahti Aqualle LVI-ASIANTUNTIJAA tekniseen neuvontaan.

Työtehtäviin kuuluvat tekninen neuvonta rakentajille, liittymissopimusten valmistelu sekä muut asiakaspalveluun liittyvät tehtävät. Työhön kuuluvat myös satunnaiset työmaakäynnit Lahden, Hollolan ja Hämeenkosken alueella.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. LVI-insinöörin koulutus sekä LVI piirustusten lukutaitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Voit olla vasta valmistunut tai jo alan ammattilainen. Eduksi katsotaan kokemus vesilaitosympäristöstä. Toivomme hakijalta omatoimista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työt alkavat joustavasti kesän aikana, viimeistään kuitenkin 1.8. Työsuhde alkaa vuoden määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua Lahti Aquan omille kirjoille. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, jossa työaika on arkisin klo 8-16.

Lahti Aqua tarjoaa haasteellisen ja monipuolisen työn sekä kannustavan ja motivoivan työympäristön jatkuvasti kehittyvällä alalla.

Mikäli kiinnostuit, käythän jättämässä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Jelena Alkunen puh. 044 768 0860 tai jelena.alkunen@go-on.fi.