(Poistunut julkaisusta)

LVI-asiantuntija harjoittelu, Opiskelijaharjoittelu, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Työavain 4-54-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 07.05.2018 (päättyy 31.08.2018)
Hakuaika päättyy 26.02.2018 kello 15:45
Tilapalvelut-liikelaistos, Virastopiha 2 B 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Opiskelija harjoittelupaikka Espoon Tilapalvelut-liikelaitoksen Kunnossapitopalveluiden korjauspalvelut yksikössä.

Toimit lvi-asiantuntijoiden apuna ja sijaisena vika- ja vahinkokorjausten mukaisten töiden rakennuttamisen ja rakennusvalvonnan töissä. Työ sisältää työmaiden valvontaa, työmaiden dokumentointia ja erikseen määriteltävää lvi-asiantuntijan toimistotyötä. Kunnossapitopalvelut suorittaa Espoon kaupungin kiinteistöjen vuosiohjelman mukaisia kunnossapito-ja korjaustöitä, kiinteistöjen elinkaartajatkavia korjauksia ja sisäilman parantamiseen liittyviä korjauksia. Kunnossapitopalveluiden korjauspalvelut yksikön asiantuntijat suorittaa vika- ja vahinkokorjauksia yhteistyössä puitesopimusurakoitsijoiden kanssa. Korjauspalvelut suorittaa myös sisäilmaa parantavia korjaustöitä. Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Kelpoisuusvaatimus: Opiskelu ammattikorkeakoulussa lvi-mestari, insinööri, yliopistossa kandi/ maisteri lvi-tekniikan opintosuunnalta. Opiskeluja suoritettuna vähintään 2 vuotta.

Tehtävässä edellytetään mielenkiintoa ja kehitysmyönteistä asennetta rakentamiseen, rakennustuotantoon, ja lvi-tekniikkaan.

Arvostamme aikaisempaa yleistä työkokemusta ja eduksi katsomme rakennusalan ja lvi-alan työkokemuksen

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 1800,00 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on noin 555 ja liikevaihtomme on 240,0 milj. euroa.

Lisätietoja tehtävästä

Kunnossapitopäällikkö Esko Halmesmäki
043 825 5185
esko.halmesmaki@espoo.fi
 
Työpäällikkö Mauri Karoma
050 514 9766
mauri.karoma@espoo.fi