(Poistunut julkaisusta)

LVI-asiantuntija energiatehokkuuspalveluihin
Assemblin Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Assemblin Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen vastuuntuntoista ja oma-aloitteista talotekniikan LVI-asiantuntijaa erilaisiin energiatehokkuushankkeiden tehtäviin.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan asiakkaidemme kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien suunnittelu- ja suunnittelun ohjaus sekä energiatehokkuuden varmistaminen valituilla ratkaisuilla sekä talotekninen konsultointi. Työhön sisältyy myös asiakkaiden kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien toiminnan selvittämistä. Työ on pääosin itsenäistä, mutta vaatii hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus olisi hyvä olla, koska työtä tehdään myös asiakkaiden tiloissa. Osallistut mm: asiakaspalavereihin, suunnittelupalavereihin ja työmaavalvontaan. 

Odotamme sinulta, että hallitset LVI-talotekniset järjestelmät ja sinulla on vähintään 5 -vuoden LVI-suunnittelukokemus ja olet tehnyt myös työmaavalvontaa. Isona plussana on englanninkielen taito ja jos sinulta löytyy energiakatselmusten vastuuhenkilöpätevyys tai kuntoarvioijan pätevöityminen tai FISEn IV, KVV pätevyys.

Tarjoamme sinulle monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi kasvavan ja kehittyvän yrityksen tarjoamat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin. Toimipisteesi tulee olemaan Helsingissä.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja;

Marko Hänninen, Puh. 050 469 7585, marko.hanninen@assemblin.fi