(Poistunut julkaisusta)

LVI-ASIANTUNTIJA, ENERGIATEHOKKUUSHANKKEET
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme LVI-asiantuntijaa Helsingin toimipisteeseemme.

Haemme joukkoomme LVI-osaajaa, joka on kiinnostunut kehittämään kiinteistöjen energiatehokkuutta.

Lähtökohtaisesti työtehtävänäsi on toimia LVI-asiantuntijana erilaisissa ja monipuolisissa rakennuskannan energiatehokkuuden kehittämiseen tähtäävissä projekteissa. Työn tarkka kuva räätälöidään yhdessä kanssasi pohjautuen osaamiseesi ja kehitystavoitteisiisi.

Saat tueksesi maan laajimman energiaosaamisen sekä eväät kehittyä alan huippuammattilaiseksi yhdessä energisen ja innovatiivisen porukan kanssa. Käytössäsi on myös alan parhaat työkalut. Organisaatiossamme on useita vaihtoehtoisia kehittymispolkuja energiakonsultoinnin alueella ja tarjolla on tukea kehittymiseen alan huippuasiantuntijoilta. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Me Granlund Consultingissa luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. Työnkuvaasi on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti. Halutessasi pääset mukaan myös uusien palveluiden kehittämiseen.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri talotekniikan alalta (LVI tai rakennusautomaatio). Aikaisempi työkokemuksesi voi olla esimerkiksi suunnittelusta, energiakatselmustoiminnasta tai PTS-tyyppisten korjausrakentamishankkeiden rakennuttamisesta. Työkokemuksen kautta olet kartuttanut osaamistasi olemassa olevien rakennusten taloteknisten järjestelmien suunnittelusta ja kehittämisestä.

Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti projektitehtävissä ja sinulla on jo kokemusta asiakastyöskentelystä tai olet kiinnostunut oppimaan. Kokemus kenttätyöskentelystä katsotaan myös eduksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avomet-tyopaikat perjantaihin 9.8.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäälliköt Miika Nuuttila, p. 040 4805 389 ja Tuomo Niemelä, p. 040 771 5582 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi