LVI-asentajia/sukittajia Lahden alueelle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Nopean kasvun vuoksi haemme asiakkaallemme Virra Talotekniikalle lvi-asentajia ja sukittajia Lahdessa sijaitseviin työkohteisiin.

Työnkuvasi olisi LVI-asentajan/sukittajan toimenkuva olit sitten aloitteleva tekijä tai kokenut ammattilainen. Jos olet kokeneempi viemäri saneerauksien ammattilainen ja sukittaminen luonnistuu, niin tässä sinulle oiva työpaikka. Menestyminen tässä työssä apulaiselta vaatii, halua oppia uutta, olet ahkera ja omaat reippaan otteen työhön. Työkohteet sijaitsevat koko Päijät-Hämeen alueella, joten Sinulla tulee olla valmius reissutyöhön.

Virra Talotekniikka on nopeasti kasvava, kotimainen ja koko Suomen alueella palveleva kokonaisvaltaisten putkistosaneerausten asiantuntija. Erikoisosaaminen on viemärisaneeraukset sukittamalla, hybridiremontit sekä erilaiset putkistojen tutkimus-, huolto- ja korjauspalvelut.

Sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme 6kk työsuhteen jälkeen.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Mika Niemi, p. 0504632668, mika.niemi@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot