LVI-asentajia
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Haemme asiakasyrityksellemme LVI-asentajia

Hakemallamme ammattilaisella on monipuolista kokemusta lvi-alasta sekä kykenee itsenäiseen ja ammattimaiseen työskentelyyn. Henkilö pystyy työskentelemään luontevasti työnjohdon alaisuudessa erilaisissa ryhmissä ja hallitsee turvalliset ja tehokkaat työskentelytavat. 

Edellytämme:

- alalle soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta

- hyvää fyysistä kuntoa

- kokemusta monipuolisesta asentamisesta

- täsmällisyyttä ja kykyä työskennellä ohjeistusten mukaisesti

Hakijalta katsomme eduksi:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (koulutamme tarvittaessa)

- asennetta ja joustavuutta työntekoon

- jatkuvaa halua itsensä kehittämiseen

- mahdollisuutta tehdä myös vuorotyötä

Tarjoamme mahdollisuuden toimia energisessä asiakasyrityksessämme sekä hienot mahdollisuudet edetä talotekniikan saralla. Mukavat työkaverit ja laadukkaat tilat/työkohteet töiden toteutukseen. Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Mikäli kiinnostuit niin laita hakemusta tulemaan, tai soita 0401974678 -Mika

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot