(Poistunut julkaisusta)

LVI- asentajia
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2020

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme useampaa osaavaa LVI-asentajaa erilaisille työmaille. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Kouvolassa ja ovat uudisrakennuksia sekä saneerauskohteita, joissa työskentelet lämpö-, vesi-, ja ilmastointijärjestelmien parissa sekä hitsaustöissä.

Odotamme sinulta
Vaatimuksena hitsaustaito sekä valmius työskennellä myös Kymenlaakson ulkopuolisilla työmailla. Sinun tulisi myös olla joustava työaikojen suhteen, sillä työmailla päivät voivat venyä pitkiksi. Eduksi katsotaan myös työkokemus LVI- laitteiden huolto- ja korjaustöistä.

Koulutus ja työkokemus
LVI-asentajan koulutus, hitsaustaito, työturvakortti, tulityökortti

Muut tiedot
Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.eezy.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
1-3 kk

Lisätietoja
Niina Cinpir, niina.cinpir@eezy.fi, 055354344

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.07.2020 mennessä.