(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä LVI-alan ammattilainen? Haemme nyt LVI-asentajaa asiakaskohteisiimme Raahen alueelle. Työskentelet monipuolisissa kiinteistökohteissa sekä isoissa teollisuuskohteissa ja työpäiväsi täyttyvät LVI-asennuksista, -korjauksista ja -huollosta. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan koulutus ja useamman vuoden työkokemus alan tehtävistä. Työskentely teollisuuslaitoksilla katsotaan eduksesi! Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä, sekä sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Juha Moilanen, p. 050 569 8110 tai sähköpostitse juha.moilanen@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 28.8.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haethan tehtävää pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!