(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Oletko suorittanut LVI-alan perustutkinnon ja onko sinulle mahdollisesti jo karttunut alan työkokemusta?

Etsimme nyt LVI-ASENTAJIA asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työtehtäväsi ovat LVI-asentajan työt Rovaniemen alueella. Työkohteet ovat uudis- ja peruskorjaukohteissa. Työt tehdään arkisin päivätöinä. Työsuhde alkaa alkuun määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.

Työtehtävien vaativuustaso vaihtelee kohteittain, joten etsimme sekä aloittelevia tekijöitä että kokeneita ammattilaisia. Edellytämme hakijalta LVI-alan perustutkintoa, alalta hankittu työkokemus ja osaaminen määrittävät eri tasoisiin työtehtäviin soveltuvuuden. Arvostamme tarkkuutta ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Osa työtehtävistä on keikkaluontoisia ja keikkojen kesto vaihtelee päivistä kuukausiin. Ammattitaitoisen LVI-asentajan on mahdollista työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme: 12.7. saakka salla.pyhajarvi@personalhuset.fi / 040 703 5730 ja 12.7. alkaen jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi