(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentajia
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Raahe

Motivoituneille LVI-alan tekijöille olisi tarjolla monipuolisia alan tehtäviä niin julkisella puolella kuin teollisuuskohteissakin. Haemme nyt LVI-asentajia asiakaskohteisiimme Raahen alueelle. Tehtävät vaihtelevat isoista rakennustyömaista ja LVI-asennuksista aina yksittäisiin huoltotöihin.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää LVI-alan koulutusta tai useamman vuoden työkokemusta alan tehtävissä. Eduksesi katsotaan ajokortti ja oman auton käyttö mahdollisuus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää paineensietokykyä. Edellytämme tietotekniikan hallintaa ja valmiutta käyttää mobiilitekniikkaa.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja sinulla on myös hyvät tiimityöskentelytaidot. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tommi Lepistö puh. 050 390 6476, tommi.lepisto@caverion.com tai Toni Vähäjylkkä puh. 050 390 0461, toni.vahajylkka@caverion.com.

Hae tehtävään 14.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.