(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Motivoituneille LVI-alan tekijöille olisi tarjolla monipuolisia alan tehtäviä vaihtelevissa projekteissa kiinteistökohteissa. Haemme nyt LVI-asentajia asiakaskohteisiimme Oulun alueelle. Tulet työskentelemään monipuolisissa kiinteistökohteissa ja tehtävät koostuvat lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien ja -laitteiden asennuksesta, korjauksesta ja huoltamisesta.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

 

Tehtävä edellyttää LVI-alan koulutusta ja vähintään kymmenen vuoden työkokemusta alan tehtävissä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää paineensietokykyä. Olet luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä, sekä sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Miikka Uutela, puhelimitse 050 513 8429 tai sähköpostitse miikka.uutela@caverion.com.

 

Hae tehtävään 22.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.