(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Haemme nyt  LVI-asentajia tiimiimme Ouluun

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

LVI-asentajana vastaat kiinteistön ylläpidon tiimissä eri lvi-järjestelmien huollosta, ylläpidosta ja saneerauksista erilaisissa kiinteistöissä Oulun alueella. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI-asentajan koulutusta. Sinulla on työkokemusta LVI-asentajan tehtävistä vähintään 1-vuoden ajalta ja ajokortti B. Hitsaustaito katsotaan ehdottomasti eduksesi. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja toimit itsenäisesti kentällä, olet ulospäin suuntautunut ja suhtaudut tavoitteellisesti asiakasyhteistyöhön. Hakijoilta odotamme nuhteetonta taustaa ja valitulle henkilölle tullaan suorittamaan turvallisuusselvitys.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.
Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi  Hakuaika päättyy 28.1.2018.

 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -