(Poistunut julkaisusta)

LVI Asentajia sukitustehtäviin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Suomalainen Quattro Lining -konserni on kehittänyt viemäristön huoltosopimusmallin, jonka puitteissa viemäristöön kohdistuvat korjaukset jaksotetaan tarvelähtöisesti ja rahoitetaan kuukausiperusteisesti. Painopiste siirtyy kertakorjauksesta pitkäjänteiseen ylläpitoon.

Palvelun tuottaa QL Protection Oy, joka on vakavaraisen Quattro Lining Oy:n sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Yhtiö keskittyy huoltosopimuspalveluun, ja voi alan pioneerina kehittää toimintaa ja tuottaa entistäkin suurempaa arvoa asiakkailleen.

https://qlprotection.fi/

Etsimme nyt QL Protection Oy:lle pääkaupunkiseudulle ASENTAJIA sukitustehtäviin!

Hakemamme henkilö on asennustöiden osaaja, joka taitaa myös asiakaspalvelun.

Tehtävässä tulet toimimaan osana asiakasyrityksemme huoltotiimiä viemäristösaneerausten ja ylläpidon parissa. Tehtävät pitävät sisällään pääosin sukitusta, joten kokemus sukittajan tehtävistä luetaan hakijan eduksi – QL Protection Oy kuitenkin tarpeen vaatiessa kouluttaa sinut tehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä asennuksia tehdään asumiskohteissa ja pääasiallisesti työparin kanssa. Myös perus IT-taitojen tulee olla kunnossa, sillä asentajan työhön kuuluu projektien ja työvaiheiden dokumentointia. LVI-asentajan tutkinto luetaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Kohteita voi olla laajalla alueella, joten toivomme hakijoilta myös joustavuutta ja matkustusvalmiutta.

Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin mutta jatkossa myös päivystysvuorot ovat mahdollisia. Viikkotyöaika tehtävässä on n. 40h/vk, mutta töiden ja kohteiden luonteesta johtuen hakijalta odotetaan tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen. Palkkaus talotekniikka-alan TES, kokeneen tekijän kohdalla voidaan tarkastaa sopimuspalkkausta.

 

Tämä on mahdollisuutesi päästä työskentelemään toimialan pioneeriyrityksessä!

 

Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle vakinaiseen työsuhteeseen. RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa sivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Tomiin: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

Tutustu videolta QL Protectioniin tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=Z8UoyScfrWE

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.