(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentajia Pääkaupunkiseudulle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Värväämme töihin LVI-asentajia. Työmaat ovat saneerauskohteita ja sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla. Voit olla alalle juuri valmistunut oppipoika tai kokenut konkari, kunhan asenne on kunnossa. Mahdollista vakinaistua yrityksen kirjoille suoraan. 

TYÖTEHTÄVÄ: LVI-asentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 00750 Helsinki
TYÖN KESTO: Aloitus heti, kesto noin 4-6 kuukautta. Jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-LVI-asentajan koulutusta
-Työturvallisuuskorttia ja tulityökorttia
-Sujuvaa suomenkielen osaamista.
-Asennuskuvien lukutaitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Sami Joulamo, 050 472 7250 tai sami.joulamo@varvaamo.fi

"Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu."

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.