(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentajia Ouluun
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

LVI-asentajia Ouluun

Etsimme asiakkaillemme Ouluun ja reissuhommiin LVI-asentajia. Työt voivat olla sekä uudispuolen että saneerauspuolen LVI-asennuksia. Jonkun verran myös huoltohommia tarjolla. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Oulun alueella, mutta saattaapa joku kohde olla kauempanakin. Omasta autosta on siis roimasti hyötyä, että pääset liikkumaan työmaille. Töitä tehdään aluksi muutama kuukausi henkilöstövuokrauksen kautta ja jos näyttää, että homma sujuu, niin mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Mitenkö töihin sitten oikein pääsee ja vielä vuokrafirman kautta? No minäpä kerron vähän meidän tavasta toimia. Jututamme sinua alkuun puhelimitse ja pyydämme käymään toimistollamme. Eikä tarvitse jännittää, kun tulet käymään juttusilla. Kahvit meillä juodaan ja jutellaan siinä samalla osaamiset ylös. Me ei oikein osata pukeutua ravattiin, eikä pikkutakkeihin, mutta jos sinä tykkäät niihin pukeutua, niin meille se on ihan ok. Jutustelun jälkeen sovitaan aika, mihin mennessä ilmotellaan jatkosta, jos yhteistyötä voidaan alkaa tekemään. Tässä välissä me kysellään vähän palautetta edellisiltä työnantajiltasi, mikäli se sinulle passaa. Jos osaaminen ja asenne sopii työpaikkaan, niin sovitaan pikaisesti töiden aloitus työmaalle ja varusteiden haku/perehdytys toimistollemme. Siitäpä hommat lähtee liikkeelle. Jatkossa toimiston porukka jeesaa minkä osaa kaikessa missä pystyy ja sinun osuus on tehdä työtä työmaalla. Työmaalla sinua ohjaa työmaanjohto ja me touhutaan taustalla tukena. Värväämön edut sinulla on käytössäsi heti, kun työt alkavat. Meille työntekijät ovat kaiken keskiössä.

TYÖTEHTÄVÄ: LVI-asentaja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu 

TYÖN KESTO: Aloitus nopealla aikataululla. Kesto asiakkaan arvion mukaan aluksi muutama kuukausi vuokralla ja sen jälkeen vakkariksi. Paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia hakijoita tulee, joten laita hakemuksesi jo tänään!

TEHTÄVÄSSÄ EDELLYTETÄÄN:
-Kykyä työskennellä omatoimisesti putkiasennuksissa
-Kokemusta työmailta vähintään 2 vuoden ajalta
-Alan koulutusta
-Kuvienlukutaitoa
-Työturva- ja tulityökorttia
-Oman auton käyttömahdollisuutta
-Halua oppia ja kehittyä paremmaksi
-Hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.