LVI-asentajia Caverionille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2021

Haemme Caverionille ammattitaitoisia LVI-asentajia Joensuuhun. Työpäiväsi täyttyvät vaihtelevien asiakaskohteiden huolto-, korjaus- ja kunnossapitotehtävistä. 

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja tiimisi kanssa. Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Ensiluokkaiset työkalut sekä huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan tutkinto ja aikaisempaa kokemusta IV- tai putkialalta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat asiakaslähtöisen palveluasenteen. Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jani Räty, p. 050 569 6087 tai sähköpostitse jani.raty@caverion.com Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi 

Hae työpaikkaa 31.1.2022 mennessä seuraavasta linkistä:

https://rekry.caverion.fi/tyopaikat/

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot